MENU
Ειδικές Βαφές Αλουμινίου
Περιγραφή:
Έμπνευση και προστασία χωρίς συμβιβασμούς!;

Για έμπνευση και προστασία χωρίς συμβιβασμούς η EXALCO παρέχει υπηρεσίες ηλεκτροστατικής βαφής και ανοδίωσης υψηλής ποιότητας και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. 
Η EXALCO εξασφαλίζει την ποιότητα και το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, τηρώντας απόλυτα τα πιο αυστηρά διεθνή στάνταρ και διαθέτοντας πιστοποιητικά QUALICOAT για τις μονάδες ηλεκτροστατικής βαφής & QUALANOD για τις μονάδες ανοδίωσης. 
Η πιστοποίηση QUALICOAT πλέον περιλαμβάνει και την ειδική επεξεργασία για παραθαλάσσια κλάση seaside class. 
Η μονάδα ανοδίωσης της EXALCO προσφέρει απόλυτο έλεγχο στο χρώμα, ομοιόμορφο αποτέλεσμα, λεία επίστρωση και βελτίωση της αντιδιαβρωτικής συμπεριφοράς του αλουμινίου για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή. 

Η/Β
Οι μονάδες ηλεκτροστατικής βαφής της EXALCO μπορούν να καλύψουν μια παλέτα με πάνω από 200 RAL αποχρώσεις. 
Η βασική άμεσα παραδοτέα χρωματική παλέτα της EXALCO με τη μέθοδο της H/B περιλαμβάνει 79 διαφορετικές αποχρώσεις:

--RAL gloss
--RAL mat
--RAL metallic (τεχνολογία Bonding)
--Special Colors


Οι παραπάνω κατηγορίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για αρχιτεκτονικές εφαρμογές, με φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα, για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις για καινοτομία και αισθητικό αποτέλεσμα. Οι σειρές Sahara και Mesogeios κατηγορίας Special Colors, βασίζονται σε σύστημα αρχιτεκτονικού υπερανθεκτικού πολυεστέρα, πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο Qualicoat, Class 2.


ΝΕΟ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΞΥΛΟΥ

Δημιουργήστε κατασκευές που ξεχωρίζουν και αλλάξτε ατμόσφαιρα με EXALCO
Το νέο χρωματολόγιο ξύλου, εμπνευσμένο από τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, συνδυάζει τις ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις του φυσικού ξύλου.

Αποτελείται από 17 χρώματα, εκ των οποίων τα 6 είναι παλιοί best-seller κωδικοί και τα υπόλοιπα 11 χρώματα είναι νέες αποχρώσεις.

Η επιλογή τους έγινε μετά από μελέτη και συζητήσεις με αρχιτέκτονες, όπου αναλύθηκαν οι τάσεις της αγοράς στην εξωτερική και εσωτερική διακόσμηση.

Τα νέα χρώματα δοκιμάστηκαν σε εργαστηριακά τεστ τεχνητής γήρανσης (solarbox) από τους προμηθευτές μας στην Ιταλία. Η διαδικασία αυτή ελέγχει την απώλεια του χρώματος στην ηλιακή ακτινοβολία και ελέγχει την καταλληλότητά τους για χρήση στο εξωτερικό περιβάλλον.

Σε σαγρέ ή λείες επιφάνειες, το νέο Wood Color Book της Exalco εγγυάται την ανώτερη ποιότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του χρώματος, αποφεύγοντας διχρωμίες και αποτυπώνοντας ομοιόμορφα την αίσθηση του ξύλου.

Η επεξεργασία γίνεται σε ειδική μονάδα απομίμησης ξύλου αλουμινίου με πιστοποιημένο σύστημα βαφής QUALITAL, V.I.V DECORAL. Η ειδική μέθοδος βαφής λειτουργεί σαν προστατευτική στρώση προσφέροντας άψογο φινίρισμα και αντοχή στις πιο σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Οι αποχρώσεις είναι πιστοποιημένες για την ποιότητά τους με το ευρωπαϊκό πρότυπο σουμπλιχρωμίας Qualideco. Η πρωτοπορία του νέου χρωματολογίου έγκειται στη διάσταση του δείγματος, όπου αποτυπώνεται η απόχρωση σε μεγάλη επιφάνεια και το χρώμα γίνεται εύκολα αντιληπτό στον τελικό καταναλωτή.

Τα χρώματα σε απομίμηση ξύλου μπορούν να εφαρμοστούν άψογα σε πόρτες, παράθυρα, πέργκολες και ειδικές κατασκευές όπως κάγκελα, κα.

Download the Wood Color Book here

ΑΝΟΔΙΩΣΗ & ΙΝΟΧ ΑΝΟΔΙΩΣΗ
Η εταιρία διαθέτει 9 χρωματισμούς ανοδίωσης (λευκό, μαύρο, καφέ και κίτρινο) και για την ανοδίωση σε INOX διαθέτει 4 χρωματισμούς. Όλες οι αποχρώσεις παραδίνονται είτε σε γυαλιστερή είτε σε ματ επιφάνεια. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα ταύτισης χρώματος.

Tα χρώματα της Exalco εγγυώνται άψογη εμφάνιση, υψηλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, εξαιρετικές αντοχές στη χάραξη, λεία επίστρωση, βελτίωση της αντιδιαβρωτικής συμπεριφοράς και αντοχής του αλουμινίου για χρήση σε εξωτερικές συνθήκες περιβάλλοντος.
Τεχνικός Κατάλογος Εκδήλωση Ενδιαφέροντος